ساخت وبلاگ تلویزیون سامسونگ تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک دیجی بروز کاور موبایل هندزفری بلوتوث بازی اندروید نمونه سوال امتحانی خرید اینترنتی
مطلب ازاد

مطلب ازاد

سفارش یک دستگاه برای تولید خمیر

سفارش یک دستگاه برای تولید خمیر

اگر قصد خرید خمیرگیر را دارید بهتر است ابتدا روش کار آن را بلد باشید. خمیرگیرها اصولا کندتر از ورز دادن غذاسازها عمل می کنند اما هنوز خیلی سریع تر از ورز دادن دستی، میکسر ایستاده نیاز به کار دستی را به شکل کامل از بین می برد. همچنین کمتر احتمال دارد قلاب خمیر رشته های گلوتن را برش دهد و خمیر به اندازه ممکن در یک غذاساز گرم نمی شود.

مخلوط کن ایستاده خطر زیادی برای ورز دادن بیش از حد ندارد، مگر اینکه آن را برای مدت طولانی کار بگذارید. از آنجا که سرعت آن نیز به سرعت غذاساز نیست، نظارت بر خمیر و متوقف کردن همزن در صورت لزوم آسان تر است.

از طرف دیگر، ورز دادن خمیر با میکسر ایستاده مشکل گهگاهی بالا رفتن خمیر از قلاب آن به وجود می آید.

وقتی این اتفاق می افتد اصولا خمیر بدون اینکه ورز داده شود دور کاسه پخش می شود.

با گفتن این موارد، به نظر می رسد که مخلوط کن ایستاده می تواند مزایای مشخصی نسبت به غذاساز داشته باشد. با این حال ما دوست داریم شما پیش از تصمیم گیری در مورد نتیجه گیری بهتر، گزینه سوم را برای ورز دادن خمیر نان در نظر بگیرید. این دستگاه ها می تواند برای مصارف متفاوت و همچنین برای مکان های متفاوت به کار گرفته شود.

به همین دلیل هم شما می توانید در هر کجا که هستید متناسب با نیاز خود نمونه ای از آن ها را خریداری کنید. شما با خرید خمیرگیر مناسب می توانید در وقت و انرژی خود صرفه جویی کنید و کار را به طور کامل به خمیرگیرها بسپارید.

دستگاه های تهیه نان به گونه ای طراحی شده اند که مقدار هر ماده به ترتیب خاص اضافه شده کار می کنند و سپس دستگاه تمام کارها را برای شما انجام می دهد. اکثر دستگاه ها با تنظیم فقط خمیر تهیه می شوند که تقریبا تمام کارهایی را که در بخش ورز دادن لازم است انجام می دهد.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 11:00 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

خمیرگیری های همه کاره

خمیرگیری های همه کاره

در میان دستگاه های تهیه نان، دستگاه های دوتایی برای همزدن بهتر تلقی می شوند زیرا این دو پارو خمیر را با بعضی ماشین ها حتی جهت معکوس را به عقب و جلو هل می دهند.

برای خرید دستگاه خمیرگیر باید بدانید که در جایی که پاروها جمع می شوند، به عملکرد اضافه می کند زیرا سوراخ بزرگی در نان پخته شده به وجود نخواهد آمد. این لوازم مدرن آشپزخانه راهی عالی برای شروع کار نان سازان برای اولین بار است. آن ها برای نانوایان نان که دوست دارند هر روز یک نان تازه بپزند و برای نانوایان فصلی که وقت کافی برای پخت نان به روش استاندارد ندارند، به همان خوبی کار می کنند.

بعلاوه، می توانید از دستگاه نان برای خمیر زدن به راحتی استفاده کنید و سپس آن را در یک اجاق گاز معمولی بپزید، یا می توانید همه چیز را درون دستگاه قرار دهید و اجازه دهید تمام کارها از جمله، مخلوط کردن، ورز دادن، پختن را انجام دهد.

دستگاهی که جزو خمیرگیرها قرار می گیرد، برای هر کسی که کمی بالاتر از حد معمول است این مدل پخت نان می تواند جایگاه خوبی را برای او داشته باشد.

این کار برای نان های سنتی و همچنین گزینه های پخت بدون گلوتن مفید است. این مدل همچنین دارای تنظیمات سفارشی است بنابراین می توان نان را همانطور که می خواهید بپزید این واحد دارای یک پنجره مشاهده برای دیدن وضعیت فعلی نان شما است و به همراه یک صفحه نمایش دیجیتال برای نظارت بر پیشرفت است. پارو های خمیر این اطمینان را حاصل می کند تا برای عملکرد ورز دادن برتر این مدل که خمیر می شود بدون اینکه هیچ توده یا تکه آردی مخلوط نشود.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 11:00 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

سفارش خمیرگیرهای باکیفیت

سفارش خمیرگیرهای باکیفیت

شما با خرید دستگاه خمیرگیر می تواند به مزایای بی اندازه ای دست پیدا کنید. یکی از آن ها تیغه ای که مانند خمیر ورز داده می شود، که از آسیب رساندن به خمیر جلوگیری می کند و توزیع مواد ثانویه مانند کشمش به طور مساوی و بدون له شدن خمیر را امکان پذیر می کند. خمیر مانند پیچیدن سطح به داخل خمیر ورز داده می شود و باعث تولید گلوتن با کیفیت بالا می شود.

همانطور که گلدان درون دستگاه را در دستگاه های خمیر مرغ و نان سازهای معمولی قرار می دهد، گرمای حاصل از موتور باعث گرم شدن خمیر قابلمه می شود. این دلیل تخمیر بیش از حد و بوی الکل است دستگاه ورز دهنده ما قابلماه را بیرون از دستگاه قرار می دهد تا گرمای موتور نتواند روی خمیر قابلمه تاثیر بگذارد و همچنین امکان استفاده مداوم از دستگاه را فراهم می کند. از آنجا که گلدان خارج است، می توانید با قرار دادن مبرد در بیرون درپوش درجه حرارت را به راحتی کنترل کنید.

برخی از آنها همچنین دارای ویژگی بدون پخت فقط برای اهداف ورز دادن است. پس از آماده شدن خمیر، می توانید نان را به جای آن در فر بپزید. ظرف پخت داخلی دارای پوشش نچسب و یک دستگیره داخلی برای از بین بردن آسان و تمیز کردن بدون درهم و برهمی است.

برخی از آن ها دارای یک مخلوط کن مخمر است، بنابراین مخمر دقیقا در زمان مناسب اضافه می شود. همچنین یک ویژگی پخت سریع برای نتایج سریع وجود دارد. با وجود تمام ویژگی های مختلف، این یک ماشین کاربر پسند است که می تواند در انواع آشپزخانه ها و برای همه مهارت ها به خوبی کار کند.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 11:00 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

ظروف مخصوص بن ماری کردن

ظروف مخصوص بن ماری کردن

بن ماری چیست؟ هنگام پخت یا پخت و پز اغلب با این اصطلاح روبرو می شوید. برخی از شما ممکن است بدانید که چیست! اما هرگز استفاده نکرده اید. ممکن است بعضی از برخی از آن ها را خریداری کرده باشید. اما از تنوع مواردی که می توان برای آن استفاده کرد اطلاعی ندارید.

خوب، این فقط یک اصطلاح آشپزی فنی فرانسوی حمام آب گرم است. با استفاده از بخار پس چه است بن ماری؟

و کاستارد های تخم مرغ همانند بن ماری برای پخت و پز غذاهای ظریف، در دمای پایین استفاده می شود. این مورد برای تهیه سس های مزاجی مانند همین یک روش عالی برای گرم کردن چیزها در عین حفظ یکپارچگی بافت است. به عنوان مثال، سوپ خامه و………. .

برای این کار قابلمه خود را روی حرارت متوسط و سپس حدود 14 اینچ آب قرار دهید. کاسه ضد حرارت خود را اضافه کنید. مراقب باشید، زیرا نمی خواهید آب جوش آمدن قابلمه شما کف ظرف را لمس کند.

شما می خواهید مطمئن شوید که کاسه شما کاملا روی قابلمه قرار دارد، بنابراین بخار در زیر آن گیر می کند. هنگام ذوب شکلات، نمی خواهید زا کناره های کاسه بخار خارج شود، زیرا رطوبت می تواند شکلات شما را تصرف کند، که اصطلاح آن سخت است.

آب را کمی گرم کنید و سپس مواد لازم را درون کاسه اضافه کنید تا آب شود، پخته شود و یا دوباره گرم شود. این یک ابزار آشپزخانه است و یکی از گزینه های مورد علاقه افراد حرفه ای.

امروزه این روش برای افراد حرفه ای بسیار قابل اجرا است. اما اگر بخواهید در مدت زمان طولانی این عمل را انجام دهید باید بدانید که ممکن است دچار مشکل شوید و یا زمان کافی برای این کار نداشته باشید. باید بدانید که وسایلی برای این کار آماده شده است که شما می توانید با خرید آن ها از بسیاری مشکلات جلوگیری کنید.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:59 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

تنوع ظروف مخصوص بن ماری

تنوع ظروف مخصوص بن ماری

یکی از روش های معمول در زمینه پخت و پز و شیرینی پزی، بن ماری است که اصولا افراد در منزل این کار را به عنوان یک عمل ساده انجام می دهند اما واقعیت این است که شاید بتوانید در منزل و برای مصارف بسیار کوچک این عمل را با هر ظروفی انجام دهید اما، هنگامی که شما مدیر یک رستوران هستید و یا قرار است به مقدار زیادی غذای تازه و داغ به فروش برسانید، این امکان را ندارید تا با هر نوع ظرف این کار را انجام دهید به همین دلیل هم است که ما به شما پیشنهاد می کنیم تا بهترین کار یعنی خرید ظروف بن ماری انجام دهید با این کار شما به راحتی می توانید تا ساعت ها از مواد غذایی که داخل آن ها قرار می دهید به شکل گرم استفاده کنید.

شاید برایتان سوال باشد که آیا شما می توانید با بن ماری کردن آشپزی کنید و یا خیر؟ جواب سوال شما مثبت است. برای پخت غذاهایی که به حرارت ملایم و یکنواخت نیاز دارد می توان این امکان وجود داشته باشد تا شما بتوانید با روش بن ماری به پخت غذا نیز بپردازید.

به طور مثال کیک های پنیری که در گرمای خشک ترک می خورند می تواند گزینه ی خوبی برای نگهداری آن به وسیله بن ماری باشد. بسته به اولویت آشپز ممکن است در این دستگاه تهیه شوند. همچنین برای ذوب شکلات معمولا استفاده می شود. بنابراین، در حالی که می توان از آن برای پخت چند ظرف انتخابی استفاده کرد، اما کاربرد آن محدود است. این غذا برای گرم کردن و نگهداری ظروف ظریف از قبل پخته شده مانند کاری، لوبیای پخته، سس و … مناسب است. می توانید با اطمینان از گرم شدن دما توسط غذا، گرما را تنظیم کنید.

زمان نگه داشتن

اگرچه این دستگاه در گرم نگه داشتن غذا بدون افکت کیفیت بسیار عالی است، بهتر است بیش از 2-3 ساعت هیچ ظرفی را نگهداری نکنید زیرا ممکن است منجر به از دست رفتن رطوبت و خشک شده غذا شود بعضی از موارد سریع تر از بین می روند و دقت در زمان نگهداری این ظروف بسیار حیاتی است.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:58 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

تنور

تنور

همانطور که می دانید امروزه نانوایی ها یکی از اصلی ترین تامین منابع غذایی افراد می باشد. نان اصولا یکی از غنی ترین منابعی است که افراد در طول عمر خود مصرف می کنند. هرچند که نان هایی که در کشور ما موجود است در هیچ کجای دنیا یافت نمی شود اما می توانیم این را بگوییم تنورهای نانوایی می تواند یکی از عوامل اصلی در تفاوت نانوایی ها محسوب می شود. کیفیت نانوایی که به شدت به تنورهای آن ها بستگی دارد. در واقع دما و میزان پراکندگی حرارت تنور ها می تواند در طعم و یکدستی نان تاثیر داشته باشد. آیا تا کنون به تفاوت میان نان ها دقت کرده اید؟ هرچند که طعم نان ها به محتویات خمیر آن ها نیز بستگی دارد اما واقعیت این است که تنورها نیز می توانند نقشی تعیین کننده داشته باشند و طعم خمیر را به طور کلی تغییر دهند.

اصولا نانواها به دنبال داشتن یک تنور خوب هستند تا بتواند کیفیت خود را بالا ببرند چرا که می دانند بدون داشتن یک تنور خوب نمی توانند مهارت خود را به عمل برسانند و ممکن است با این روش مشتریان خود را از دست بدهند. به همین دلیل هم خرید تنور نانوایی بسیاری مهم است

تنور نانوایی است که به عنوان قلب هر نانوایی قرار دارد. مهم نیست که چه کالاهای پخته ای را می فروشید، تنور نانوایی همیشه ضروری است.

به این ترتیب کیک ها، کلوچه ها، پای ها، دسرها و سایر شیرینی های شما کاملا پخته می شوند. بسیار مهم است که بدانید چه نوع تنور نانوایی ارزش سرمایه گذاری شما را دارد. این نه تنها باید انتظارات شما را به عنوان یک نانوا، بلکه مشتریان گرانقدر شما را نیز برآورده کند. شما باید آن ها را با کالاهای پخته شده ای که باعث شکوفایی مجدد تجارت شم می شود راضی کنید.

همانطور که می دانید یکی از عوامل مهم در خرید تنورها این است که حتما باید تجاری باشند و نه خانگی.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:58 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

تهیه نان سنتی

تهیه نان سنتی

نان یکی از قدیمی ترین انواع غذاهای آماده توسط گروه ها انسانی است که در طول تاریخ، به ویژه پس از صنعتی شدن پخت نان، چند مورد از جامعه سلامتی گرفته شده است با رژیم کم کربوهیدرات و سپس روند بدون گلوتن صورت گرفته است. با این حال، نان هنوز هم ماده اصلی در سرزمین های مختلف، مانند ایالات متحده، اتیوپی و انگلستان است، که همچنان در قلب بسیاری باقی مانده است.

نان های تهیه شده از آرد گندم سبوس دار، غلات سبوس دار، دانه ها یا آجیل ها دارای فیبر غذایی هستند. از جمله آن هایی که خمیر آن ها به طور مصنوعی با الیاف عملکردی مانند صمغ گوار اینولین و سبوس گندم اضافه شده است. فیبرهای غذایی قسمت های قابل هضم گیاه را تشکیل می دهند که حجم مدفوع را افزایش می دهد، حرکات منظم روده را تقویت می کند و از بین بردن مواد زائد پشتیبانی می کند. سطح قند خون را تنظیم می کند، میکروفلورای مفید روده را تغذیه می کند و برای مدت بیشتری شما را سیر نگه می دارد. مصرف آن با کاهش خطر بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، فشار خون بالا، اضافه وزن، چاقی و اختلالات دستگاه گوارش مرتبط است. به همین دلیل هم است که ما به شما پیشنهاد می کنیم تا با خرید تنور خانگی از این خواص استفاده کنید.

نان یک محصول پخته شده است که مواد تشکیل دهنده آن آرد، آب، نمک و مخمر است. در حین تهیه نان، فرآیندهای بیوشیمیایی و شیمیایی-فیزیکی تغییرات ایجاد می شود، که بر ترکیبات مختلف تاثیر می گذارد. آب و آرد از ترکیبات اصلی یک دستورالعمل نان هستند و بیشترین تاثیر را روی بافت ریز دانه ها می گذارد. ماده دیگری مانند نمک یک جز فناوری را انجام می دهد. عملکرد حسی مربوط به عطر و طعم استد در حالی که عملکردهای فناوری مربوط به تغییر در خصوصیات خمیر در هنگام تهیه نان و مخمر است. نمک اضافه شده روی حجم یا ارتفاع خمیر تاثیر می گذارد.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:57 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

تهیه راحت نان در منزل

تهیه راحت نان در منزل

بعد از پخت، نان معمولا دارای برخی خصوصیات دلپذیر مانند پوسته ای مایل به قهوه ای و ترد، عطر و بویی دلپذیر، بافتی نرم و الاستیک خرده است. نان همچنین مواد معدنی ضروری در رژیم غذایی، بیشتر منیزیم، کلسیم، پتاسیم، سدیم و آهم را فراهم می کند. این می تواند یک منبع ایده آل برای ریز مغذی ها در مواردی باشد که در نهایت با آن ها تقویت می شود. این امر به ویژه برای کشورهایی که مصرف نان آن ها بیشتر است معتبر است.

طعم نان نه تنها توسط نمک بلکه با فرآیند پخت از طریق تشکیل پوسته رنگی از واکنش میلارد و ایجاد اسیدیته در خرده از طریق تخمیر تاثیر می گذارد. به همین دلایل، هنگام مراجعه به خصوصیات کیفی یک محصول غذایی از نظر مشخصات حسی، ترکیب شیمیایی، خواص فیزیکی و فلور میکروبیولوژیکی، لازم است که ایمنی آن را به عنوان پیش نیاز در نظر بگیرید.

نان توصیف شده در کار حاضر با ایده های نوآورانه برای استفاده از آب دریا بدون افزودن نمک در جایگزینی آب شیر به دست می آید.

نان های سرشار از فیبر غذایی دارای اثر پری بیوتیک هستند که رشد و عملکرد کلنی های باکتری موثر را در روده تشویق می کنند. میکرو فلور روده به شدت مورد مطالعه قرار گرفته است زیرا تغییر در ترکیب میکروبیوتای روده مربوط به عملکردهای ضروری بدن در میزبان مانند ایمنی، تنظیم سیری و افزایش وزن بدن است. تغذیه میکروفلورای مفید روده می تواند به شما کمک کند مقداری پوند بریزید و روحیه خواب خود را بهبود ببخشید. تنور خانگی می تواند این امکان را برای شما به وجود بیاورد که بتوانید خودتان مشغول به پخت نان شوید

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:57 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 1

ماذا عجانه؟

ماذا عجانه؟

إذا كنت تبحث عن أفضل خلاط العجين ، فمن الأفضل أن تعرف القليل عن كيفية عملها.عجين العجين له تاريخ طويل يعود إلى آلاف السنين. تتضمن أقدم الممارسات العجن اليدوي ، وهو أسهل في التحكم.يتضمن هذا الإجراء الطي والضغط والشد كثيرًا ويمكن أن يثقب ورسغًا بشكل خطير.

إذا كنت ترغب في التخلص من التعب الناجم عن تمارين اليد ، يمكنك الحصول على جهاز يقوم بالتمرين بشكل صحيح دون أن تشعر بالتعب في جسمك.

يوجد الآن عدة طرق مختلفة لتحقيق ذلك. على سبيل المثال ، يمكنك صنع آلة خبز لعجن العجين من أجلك ، أو يمكنك عجن العجينة بخلاط ثقيل قائم بخطاف.

ومع ذلك ، على الرغم من أن تقنيات العجن بمساعدة التكنولوجيا قد تطورت بمرور الوقت ، إلا أن علم العجن ظل كما هو.

لذا قبل أن ننظر في خيارات عجن عجينة الخبز ، إليك نظرة على ما تريده بالفعل من خلال عجن العجين بالطريقة الصحيحة.

يتميز العجن الميكانيكي بإظهار النتائج بشكل أسرع. لكن كل نوع من الأجهزة يمنحك مجموعة مختلفة. لهذا السبب ، يجب أن تشتري منهم حسب احتياجاتك. لهذا السبب ، من الأفضل التشاور مع الخبراء في هذا المجال. تستخدم خلاطات العجين ليس فقط في ورشة العمل أو المصنع ولكن أيضًا للاستخدام المنزلي. يمكنك استخدامها بأي حجم.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:56 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 0

تحضير الخبز اللذيذ

تحضير الخبز اللذيذ

إذا كنت تخطط شراء خلاط العجین، فمن الأفضل أن تعرف كيف يعمل أولاً.

تعد خلاطات العجين عمومًا أبطأ من عجن معالجات الطعام ، ولكنها لا تزال أسرع بكثير من العجن اليدوي ، حيث يلغي الخلاط القائم تمامًا الحاجة إلى العمل اليدوي. من غير المرجح أيضًا أن يقطع خطاف العجين ألياف الغلوتين ولن يسخن العجين قدر الإمكان في معالج الطعام.

لا يشكل الخلاط الثابت مخاطر كبيرة لحدوث عجن أكثر من اللازم ، إلا إذا تركته لفترة طويلة. نظرًا لأنه ليس سريعًا مثل معالج الطعام ، فمن الأسهل مراقبة العجين وإيقاف الخلاط إذا لزم الأمر.

من ناحية أخرى ، يؤدي عجن العجين بالخلاط القائم إلى ارتفاع العجين من حين لآخر من الخطاف.

عندما يحدث هذا ، يتم دهن العجين بالتساوي حول الوعاء دون عجن.

بعد قولي هذا ، يبدو أن الخلاط القائم يمكن أن يكون له مزايا معينة على معالج الطعام. ومع ذلك ، نود منكم التفكير في الخيار الثالث لعجن عجينة الخبز قبل اتخاذ قرار بشأن نتيجة أفضل. يمكن استخدام هذه الأجهزة لأغراض مختلفة وكذلك في أماكن مختلفة.

لهذا السبب يمكنك شراء عينة منها أينما كنت حسب احتياجاتك. من خلال شراء الخلاط المناسب ، يمكنك توفير وقتك وطاقتك وترك العمل بالكامل لخلاطات العجين.

صُممت آلات الخبز لتعمل كمية كل مكون مضاف بترتيب معين ، ومن ثم تقوم الآلة بكل العمل نيابة عنك. تصنع معظم الآلات من خلال ضبط العجين فقط ، والذي يقوم تقريبًا بكل ما هو مطلوب في قسم العجن.

+ نوشته شده در سه شنبه 12 اسفند 1399ساعت 10:56 توسط احسان زمانی | | تعداد بازدید : 0